Lasse Lönndahl stipendiat

Det gläder mig att kunna meddela att jag blivit tilldelad Lasse Lönndahls stipendium. För mig oväntat så tar ödmjukast emot. Om man vill höra mig och operastudentera som fått stipendiet kan man komma till Liseberg och Taubescenen till kl. 15.00 den 12 augusti. Jag kommer framföra två musikallåtar! Känns bra att ha en liten Göteborgs tripp inplanerad! Hoppas vi ses!


It gladdens me to announce that I’ve been allocated the Lasse Lönndahl scholarship. It came as a surprise for me so I’m accepting it most humbly. If you want to hear me and the opera students who also got the grant you can come to Liseberg and Taubescenen at 15.00 on the 12th of July. I will perform two musical theatre songs. It feels god to have a little trip to Gothenburg scheduled. Hope to see you there!

lasse

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s