Little Women – Pictures

Och bara sådär var vår slutproduktion över. 8 föreställningar går så snabbt, speciellt när man nu vant sig vid att spela så många fler. Hur som helst hade vi en lyckad spelperiod utan några större missar och var slutsålda mer eller mindre varenda föreställning. Berättelsen lyckades verkligen grabba tag om publiken och många sade sig vara så imponerade. Så kul!

Men nu måste vi vidare, en vecka kvar i Göteborg bestående av gig, examen och allt som hör studentlivet till. Sen är det dags för den riktiga världen!


And just like that our end production is over. 8 shows are over so quickly, especially when you are used to playing many more. Anyway, we had a very good run without any big misses and were sold out basically every show. The story really touched the audience and many said they were so impressed. So nice!

But all good things come to an end and we have to move on. One week left in Gothenburg consisting of a gig, graduation and everything that is part of the studentlife. Then it’s time to get out there, in the real world.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s