BBQ & Live Music – Josefin Silén & Conny Berghäll @ Saaristokauppa

Ni har väl inte missat?! Den 7 juli kl. 18-22 på Skärgårdsbutiken – Saaristokauppa kör jag och den otroligt skickliga gitarristen Conny Berghäll några set. Det kommer bli en go’ mix av äldre och modernare hits. Dessutom kommer det bli lite av vårt egna material, ska bli super kul att få testa mina låtar i det här formatet. Det är redan så inspirerande att höra Conny göra en egen tolkning av låten på gitarr.

Vi är i full gång med repa och planera setlistan. Hoppas vi ses om ett par veckor!


You haven’t missed this, have you?! On the 7th of July, 7-10pm, at Skärgårdsbutiken – Saaristokauppa me and the super talented guitarplayer Conny Berghäll will play a few sets. It’s gonna be a nice mix of older and newer hits as well as some of our own material. I so looking forward to playing my songs in this format. It’s already so inspiring to hear Conny make is own interpretation of my songs on guitar.

We are in the middle of rehearsing and planing the setlist. Hope to see you in a couple of weeks!

bbqgig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s