No rest for the wicked

Sommarlov och inga studier betyder tid för allt annat som ska göras. Sommarens stora projekt är instudering av On the Town och för min del är ju det två roller som ska studeras in, plus ensemble förstås. Bara att sätta igång! Tror bryggan blir mitt nya kontor…

Utöver det har visitkort blivit beställda (fick ett kanonerbjudande på Vistaprints!) och gig planerats. Och så tog vi lite nya bilder, kul! Fler kommer tas under sommaren. Och så spelade vi in ett selftape för en jobbansökan; herregud vad obekvämt det var. Jag upptäckte att jag under pressade situationer tydligen har lögn-tourettes. Rätt som det är säger jag att jag studerat vid Balettakademien i Stockholm och inte Göteborg? Och upptäcker det inte förrän vi kollar igenom klippet. Undrar om jag i vanliga livet också går runt och ljuger lite sporadiskt utan att jag vet om det…


Summer break and no studies means time for everything else that needs to be done. The big summer project is the studying and preparing the material for On the Town and for me that means learning two parts plus ensemble. Better get crakin’! I think the dock will be my new office.

In addition to that I ordered some business cards (I got a great offer at Vistaprints!) and have been planing some gigs. And we took some new photos, fun! More will be taken during the summer. We also filmed a selftape for a job application, my God that was akward. Turns out that I under pressure have lie-tourettes. Out of the blue I say I studied at Balettakademien in Stockholm and not Gothenburg. And I don’t realize it Before we watch the clip. I wonder if I in my normal day to day life also go around and lie sporadically without me noticing it…

Josefin_hel_2
Photo: Thomas Silén

35066183_1557627634346555_5736899310323236864_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: